ЗОШТО ЃОРГЕ ИВАНОВ ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА?

ЗОШТО ЃОРГЕ ИВАНОВ ЈА ЛАЖЕ ЈАВНОСТА???
Откако пред јавноста беше обелоденета информацијата дека шурата на Иванов, Сашо Тоневски, е сопственик на ДЕЛФИНО ТРАВЕЛ БАЛКАНС ДОО Скопје чиј основач е фирмата ЛИП Корп Панама Сити од Панама, кабинетот на Претседателот на државата ТВРДЕШЕ дека фирмата е ликвидирана во 2015 година. Но, според податоците на Централниот регистар, оваа фирма била ликвидирана токму 1 недела по објавуање на скандалот односно на 12ти април 2016та година. Што крие Ѓорге Иванов? Зошто кабинетот на Претседателот излезе со лажно соопштение?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s