Иванов контра Иванов

Во 2009та година ЃОРГЕ ИВАНОВ донел одлука за ‪#‎АБОЛИЦИЈА‬ на Ламбе Арнаудов. Но, подоцна се премислил па ја отповикал одлуката за помилување. Како тогаш Иванов имал законска можност да отповика одлука за аболиција, а денес кога ги аболицираше криминалците од ДПМНЕ, немал таква законска можност? Дали Иванов сите нас не прави будали?ла

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s