Партиски вработувања во државна администрација

Еве како изгледаат партиските вработувања со препорака од ДПМНЕ. Државните институции се полнат со партиски полтрони кои треба да ги слушаат наредбите на Груевски и Мијалков. Вака се уништува Македонија. Предавнички, одвнатре!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s