#Протестирам

 

Секој 3 граѓанин живее со помалку од 30 денари на ден, додека Никола Груевски за себе купува мерцедес од 600.000 евра. Епа затоа  #‎протестирам‬!
18.00h пред СЈО! НЕМА ПРАВДА, НЕМА МИР!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s