Зошто ВМРО ДПМНЕ го премести конгресот кој беше закажан за 9ти мај 2015 во Куманово?

ВМРО ДПМНЕ го закажа својот конгрес за избор на лидер на 9ти мај 2015 година во Куманово. Но, две недели пред оддржувањето, одлучи да го презакаже на 2ри и 3ти мај заради (како што наведоа во соопштението) стратешки и безбедносни причини. Какви се тие безбедносни причини? Screenshot-1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s