3 милиони евра хонорар за Валентина Стефановска

Скулпторката Валентина Стевановска земала 3.000.000 евра хонорар за изработка на споменици во криминалниот кич проект „Скопје 2014“. Уште колку пари на граѓаните се одлеани во нечиј приватен џеб?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s