Рекордни 15 градови излегуваат на протест. Се бара оставка на Иванов и повлекување на аболицијата

НАРОД СЕ БУДИ, СЛОБОДА СЕ РАЃА! Протести во рекордни 15 градови:

Скопје – 18.00h – пред СЈО

Куманово – 18.30h – Основен суд Куманово

Штип – 18:00h -Основен суд Штип

Кочани – 18:00h – Парк на Револуцијата

Делчево – 18:00h – Пред Градски парк (Бела фонтана)

Крива Паланка – 18:00h – пред пицерија „Елит“  (Ромски дол)

Велес – 18.30h – кај Авона

Прилеп – 19:00h – Камен бина

Гевгелија – 19.30h – Пензионерски дом – Гевгелија

Струмица – 19:00h – Стара полиција

Радовиш – 19:00h – Плоштад Свети Спасо Радовишки

Струга – 18:00h – Паркинг на машка плажа (пред тениско игралиште) Струга

Ресен – 19:00h – пред хотел „Китка“

Кичево – 18:00h – Дом на култура

Битола – 19:00h – плоштад „Магнолија“

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s