ОФИЦИЈАЛНО: СДСМ го спречи задолжувањето на државата за 1,1 милијарди евра!

Угледниот економски магазин „Ројтерс“ пред неполни 2 часа соопшти дека банките се откажале од купувањето на еврообврзницата со вредност од 650.000.000 евра(+ затезни камати) откако преходно добиле писмо од политичката партија СДСМ и нејзиниот претседател Зоран Заев во кои тие ги известуваат банките за кризата во Македонија. Браво за СДСМ!
(официјален линк од објавата –http://www.reuters.com/article/macedonia-bond-idUSL8N1A01IQ)

делаѕ.PNG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s