Скандалозен гаф-според Коце Трајановски, во Скопје паднале 100.000 литри на метар квадратен

Градоначалникот на Скопје, кој е и командант на градскиот штаб за заштита и спасување, јавно тврдеше дека во Скопје паднале 100 илјади литри на метар квадратен на 06.08.2016 година! Еве го видеото…

Управата за Хидрометеролошки Работи на Македонија, која не го предвиде катастрофалното невреме на 06.08.2016 година, ниту предупреди за него, отпосле објави информација дека во Скопје паднале 93 литри на метар квадратен.

uhmr-1.jpg

Коце излажа само за илјада и нешто пати! Што знае „Командант Коце“ што се 100 илјади литри на метар квадратен…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s