Битолски Чкембари со демант: Никој од нас не упатил закана до Заев, ниту тоа ќе се случи

Навивачите на ФК „ПЕЛИСТЕР“ или уште познати како Чкембари, денес преку својата официјална ФБ страница објавија демант на написите на провладините медиуми, дека нивните натпреварувачи му порачале на Заев да не се појавува во Битола. Тие велат дека ниту еден од нив ниту упатил закана кон Заев ниту тоа ќе се случи. Еве што тие напишаа:

чкембари.PNG

Дали провладините медиуми ќе и се извинат на македонската јавност за инзесените лаги? Дали Курир и Сител ТВ ќе го објават овој демант???

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s