Аудио снимки: Груевски договара двојазичност и амнестија на хашките случаи

Слушнете како Никола Груевски и координаторот на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ, Силвана Бонева договараат изгласување на двојазичност и амнестија на хашките случаи во Собранието на Република Македонија. Ова ли е патриотизмот на Груевски и ДПМНЕ?

 

За амнестијата на хашките случаи беше објавена и снимка која е дел од проектот „Вистината за Македонија“. Слушнете.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s