Илија Димовски местел судски одлуки во случајот „Сопот“, му се закануваат 15 години затвор

Пратеникот и координатор на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ во Собранието, Илија Димовски, барал од Гордана Јанкулоска и обвинителот Марко Зврлевски притвор за свои сограѓани во судскиот процес „Сопот“, спротивно на претходните одлуки на судот. Димовски бара од Јанкуловска да го притисне Марко Зврлевски и да издејствуваат затвор, непочитувајќи го судот и презумцијата на невиност. Слушнете..

За случакот „СОПОТ“ и измена на судските одлуки, бил консултиран и Сашо Мијалков. Слушнете ја целата видео-снимка..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s