Орце Камчев ја ликвидира „СИСТИНА МЕДИКАЛ“ заради сокривање на криминалот со Мијалков

Во службен весник број 176 објавена е намера за ликвидација на Приватна здравствена организација -Специјална болница по гинекологија и акушерство СИСТИНА МЕДИКАЛ. За ликвидатор е назначена Ратка Куноска-Камчева.likvidacija.jpg

 

Во објавата се повикуваат доверителите да ги пријават своите побарувања, а должниците да ги исполнат своите обврски кон болницата. Закажано е и рочиште за испитување на пријавените побарувања на доверителите на 20 октомври оваа година.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s