За 1 година, Груевски ветил 4 пати изградба на нов Ургентен центар во Куманово

Обвинетиот криминалец Никола Груевски во својство на Претседател на ДПМНЕ и министерот за убиство, пардон здравство, Никола Тодоров три пати при посета во Куманово ветуваат изградба на нов, софистициран и модерен Ургентен Центар. Првото ветување на изградба на нов Ургентен центар во Куманово било на 27  јули 2015 година. Според ова ветување, Ургентниот центар требало да биде завршен до крајот на 2016 година.

ур1.PNG

Второто ветување на Груевски и Тодоров паднало после осум месеци, т.е. на 14 март 2016 година(неколку недели пред закажаните избори на 24ти Април). Според овие најави, Ургентниот центар треба да започне со градба наредниот месец(се мисли на Април). Еве го тоа ветување.

ур2.PNG

Третото ветување за изградба на нов Ургентен центар во Куманово, Груевски го даде на 24ти септември 2016 година. Според овие најави изградбата треба да започне на почетокот од месец октомври.

ур3.PNG

Тука не запираат ветувањата на Груевски дадени пред Кумановчани за изградба на нов Ургентен центар. По само неколку дена, на 8ми октомври 2016 година Никола Груевски и ДПМНЕ по четврти пат ветуваат изградба на нов Ургентен центар во Куманово. Четири пати иста лага за 1 година.

ур4.PNG

Еве како изгледаат ветувањата на Груевски дадени пред Кумановчани.

Груевски, ДПМНЕ, Тодоров уште колку ќе ја лажете јавноста со вашите ветувања?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s