Фијаско на собирот на ДПМНЕ, Груевски масовно ја губи поддршката и од своите членови

Стотици автобуси а малку членови и симпатизери на  ДПМНЕ. Ова е сликата денес во Скопје во пресрет на собирот на ДПМНЕ во салата „Борис Трајковски“.
Граѓаните на Скопје и Македонија веќе им дадоа црвен картон на Никола Груевски и ДПМНЕ и јасно ставија до знаење дека не ја поддржуваат криминалната власт на неколкумина од фамилијата.
Поради недоволниот број на луѓе, откажани се 5 автобуси од Охрид, 3 од Кавадарци и Неготино, а од Прилеп, од Куманово и Крива Паланка заминале едвај два автобуси.
%d0%b0%d1%81
%d0%b0%d1%811
sala1.PNG
Забележително беше големата нервоза кај Никола Тодоров, кој постојано беше на својот мобилен телефон и нервозно разговараше со поранешниот министер Миле Јанакиески како и со портпаролот на Владата, Александар Ѓорѓиев.
ас4.jpg
ас5.jpg
И преносот во живо од собирот на ДПМНЕ го гледаат едвај 850 луѓе.
крљј.PNG
Граѓаните јасно му порачаа на Никола Груевски – ДОСТА ТИ Е!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s