(ВИДЕО) Екс директорот на УБК, Богоевски детално го разоткрива ликот на Сашо и Јордан Мијалков

Погледнете го интервјуто на ТВ Телма со поранешниот шеф на тајната полиција, Слободан Богоевкси во кој темелно го разоткрива ликот на синот Сашо и таткото Јордан Мијалков.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s