Лагите на Диме Спасов-Бил бркан од криминалци, застанал да преговара со нив, кога дошла полицијата избегал?

Дополнителниот заменик министер за труд и социјална политика, Диме Спасов во интервју за ТВ Нова, објаснува за настаните на 28ми октомври кога направил судир со неколку автомобили и избега од настанот. Диме Спасов во своја одбрана кажа дека бил бркан од криминалци, со кои подоцна застанал да преговара, но кога дошла полицијата тој избегал заради страв за сопствената безбедност? Како е тоа можно бе Диме? Кој ти ја смисли лагава?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s