Двојазичност и амнестија на хашките случаи-најголемото предавство на Груевски и ДПМНЕ врз македонскиот народ

Амнестијата на Хашките случаи и социјалните пакети за борицте од ОНА кои во 2001 година убиваа граѓани на Македонија е најголемото предавство на Никола Груевски и ДПМНЕ врз македонскиот народ. Слушнете како Груевски договара двојазичност:

За амнестијата на хашките случаи беше објавена и снимка која е дел од проектот „Вистината за Македонија“. Слушнете:

На 11 декември, народот ќе ја казни антинародната и предавничка политика на Никола Груевски.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s