Во јули 2016г. Груевски организирал тајна конференција за проширување на Рамковниот договор

Никола Груевски е фатен во неговите валкани игри. Обвинетиот Груевски кој денес зборува за некаква федерализација на Македонија, пред 4 месеци(во месец јули) организирал тајна Конференцијата за анализа на Рамковниот договор.

Konferencija-za-Ramkovniot-dogovor-670x418.jpg

tan.PNG

tan1

Зошто Груевски го криел ова од граѓаните на Македонија?

Дали целта на неодговорниот Никола Груевски му била деновите на неговото заминување да ги покрие со разгорување меѓуетнички тензии?

Или Никола Груевски крие уште нешто од граѓаните на Република Македонија?

Поделен е само Никола Груевски, помеѓу своите шарени лаги и реалноста.

Единствена Македонија му порачува на Никола Груевски: Доста е!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s