Претседателката на Унија на жени и кандидат за пратеник на ДПМНЕ од Тетово премина во СДСМ?

Валентина Стефановска кандидат за пратеник во изборната единица 6 (Тетовско – Гостиварска) и претседател на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ во Тетово, вчера се појави на штандот на СДСМ и се вклучи во делење на промотивниот материјал на опозицијата предводена од СДСМ.

Дали ова значи дека кандидатите на ВМРО-ДПМНЕ ја менуваат страната во текот на изборната трка?

валеннтина.jpg

На фотографијата се гледа како Стефановска држи промотивен материјал од програмата „План за живот” на СДСМ.

Таа стои пред штандот на кој пишува: „Парите ќе ги вратиме на граѓаните”.

пари.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s