(ВИДЕО)Артан Груби: Ние ќе им помогнеме на ВМРО ДПМНЕ, тие ќе ни ја дадат опшина Бутел

Носителот на изборна единица 1 од редовите на ДУИ, Артан Груби како одговор на прашање поставено од кандидат за пратеник од Алијанса на Албанците, рече дека Општина Бутел после изборите на 11 декември ќе ја води Албанец од ДУИ како резултат на тоа што тие ќе го поддржат со свои гласови ВМРО ДПМНЕ за да помогне на предвремените парламентарни избори на 11 декември. Слушнете ја изјавата:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s