(ВИДЕО) Груевски со предизборен спот на албански јазик побара поддршка од гласачите Албанци

Никола Груевски направи спот на албански јазик со кој побара поддршка од Албанските гласачи за парламентарните избори.

албанскиспот.jpg

Човекот кој што обвинува други политичари за двојазичност и федерализација, денес со спот на албански јазик побара поддршка од гласачите. Ова лицемерие на Никола Груевски продолжува откако тој пред неколку месеци тој лично говореше на албански јазик во Сарај. Еве како изгледа тоа:

Додека Груевски продава патриотизам пред своите членови, тој зад нивни грб прави се спротивно од јавните говори. Ова ли е твојот патриотизам Груевски? И душа на ѓавол ќе продадеш за власт!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s