Груевски во Малта за службен телефон потрошил 3.000€ – пари на граѓаните

Обвинетиот криминалец Никола Груевски при посетата на Малта каде присуствуваше на самитот на Европските народни партии(иако не беше поканет тој туку Емил Димитриев) само за службен телефон потрошил неверојатни 184.078 денари или 3.000 евра. ДОКАЗ:

17799433_766265003549695_8844407259389144050_n.jpg

Никола Груевски користел државен мобилен од Владата на Република Македонија и за разговори во роаминг направил сметка со износ од 3.000 евра-пари од даноците на граѓаните. Кој му дозволи на криминалецот Груевски да користи услуги кои се на терет на граѓаните?

НАПОМЕНА-ЗАБРАНЕТО ПРЕВЗИМАЊЕ БЕЗ НАВЕДУВАЊЕ НА ИЗВОР НА ИНФОРМАЦИИ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s