Фирма на фамилијата на пратеникот Крсто Мукоски за 2 години од државата добила тендери од 4.200.000 €

Пратеникот на СДСМ Љупчо Николовски, кој претходно во техничката влада беше замемник министер за земјоделство, од собраниска говорница му се обрати на Крсто Мукоски од ВМРО ДПМНЕ со тврдење дека само една негова фирма , сопственост на неговиот татко, каде управител е неговиот брат, за две години добиле тендери во износ од 4.200.000 евра.

Затоа се борите овде да ги зачувате позициите за да ја крадете државата, не ви е гајле за Македонија, рече Николовски:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s