Смрдокорните го искинаа македонското знаме на протестите

Смрдокорните(читај членовите на ВМРО ДПМНЕ) кои во се помал број протестираат во Скопје, денес го искинаа македонското знаме и го поставија на земјата.

004.jpg

Според Член 19 од Законот за употреба на знамето, ниеден негов дел не смее да го допира подот.

Но, ваков немил настан се случи и пред 2 дена кога во корпа за отпадоци поставени на местата каде беше организиран собирот на смрдокорните се најдоа повеќе македонски знамиња кои беа целосно искинати.

17757468_1306112016109254_1068423579126742053_n.jpg

Дали ова претставува патриотизам за смродкорните(читај членовите на ВМРО ДПМНЕ)?

НАПОМЕНА: ЗАБРАНЕТО ПРЕВЗИМАЊЕ НА ТЕКСТ И СЛИКИ БЕЗ НАВЕДУВАЊЕ ИЗВОР НА ИНФОРМАЦИИ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s