За нас

„Криминалите на ВМРО ДПМНЕ“ е веб страна која ги открива сите криминали, афери и скандали поврзани со работењето на политичката партија ВМРО ДПМНЕ и Никола Груевски. Објавите се потркепени со јасни и цврсти аргументи, докази и факти. Граѓаните имаат право да ја знаат вистината. Таа е како шило. Кога-тогаш излегува на површина.

Advertisements