Екс Претседателот на Студентски парламент Кирил Спироски, вработен во ЕЛЕМ

Екс Претседателот на Студентскиот Парламент при Универзитетот Св.Кирил и Методиј – Скопје, пред 1 месец, откако беше сменет од позицијата е вработен на државна работа во АД -ЕЛЕМ – Скопје на работно место – Референт приправник. Кирил Спироски на јавноста, посебно на студентите им е познат по тоа што дозволи ЕБР да интервенира при гласањето на студентите за нов студентски претседател, при што голем број на студенти беа нападнати од ЕБР, а гласачките кутии беа изнесувани од страна на активисти на ДПМНЕ од Скопје и Битола. Ова ли е наградата?елем.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s